Topic 5

TOPIC 5 — REFERENCES AND APPENDICES


Identification


100. What is an alphabetical list of sources and materials that have been used in the study?


Answer: References


101. What does APA stand for?


Answer: American Psychological Association


102. What edition of APA is specified in the reviewer?


Answer: 7th Edition


103. In the sample APA 7 reference format, what is “Author, A. A.”?


Answer: The author’s last name followed by their initials


104. What is the publication year placed in?


Answer: Parentheses


105. What should the “Title of article” be in?


Answer: Sentence case


106. What is italicized in the APA 7 journal article reference?


Answer: Title of Journal


107. What is the journal volume number?


Answer: Volume


108. What is the issue number?


Answer: Issue


109. What is the page range?


Answer: Pages


110. What is the Digital Object Identifier, if available?


Answer: DOI


111. What is a section at the end of the paper that provides additional information?


Answer: Appendices


Enumeration


112. Enumerate the 6 pieces of information shown in the sample APA 7 journal article reference format.


Answer:


  1. Author

  2. Year

  3. Title of article

  4. Title of Journal

  5. Volume (Issue), Pages

  6. DOI: xxxx